Ny utfordring i helgen – PenePuseshow

I helgen skjer det en ny opplevelse som jeg aldri har vært utsatt for før.
Skal nemlig delta på PenePus-show

forberedelse2

Vet egentlig ikke noe som helst annet om dette, enn at jeg må være ren og pen.
Og at det er et annet menneske som jeg ikke kjenner som skal se om jeg er pen eller ikke pen, og hva skal det være godt for egentlig?

En helt vilt fremmed person skal liksom bestemme om jeg er pen nok eller ikke. Hvordan kan det mennesket vite om jeg er pen nok, når han ikke kjenner meg engang, bare ved å stirre på meg og ta på meg?

Jeg kan jo ikke gjøre så mye mer enn å stirre tilbake, jeg er jo bare den pusen jeg er, mest fornøyd med å fange mus og pips. Det mennesket vet jo ikke hvor flink jeg er til å fange mus og pips i hele nabolaget engang.

Og jeg trenger ikke å være pen, hvis jeg kan være litt skummel så er jeg fornøyd. Da kunne jeg ha skremt bakoverpels på nabokatten. Nei, jeg vil være skummel, ikke pen.

Puser trenger vel ikke å være pene for å fange mus, eller kanskje pene puser fanger flere muser en mindre pene puser? Eller fanger pene puser, pene muser?
Eller har pene puser, penere vær til å fange pene muser?
Enn pene pipser – smaker pene pipser bedre for pene puser enn pene muser?  Nei, jeg blir ikke klokere på dette pene puser-greiene, men skal med ekte pusongemot stille opp på dette og se hva det er med et litt skummelt blikk.

For å få lov til å være med på slikt PenePuse-show, var det en del ting som måtte ordnes:

  • Måtte melde meg inn i en katteklubb, og det er ordnet. Så da gleder jeg meg til det blir kattemøte, nei egentlig ikke for jeg liker ikke så godt andre katter. Så trenger ikke noe kattemøte.
  • Registrere meg i et katteregister. Så nå er jeg registrert i huskattregisteret, hva nå det er godt for.
  • Vaksine – for at jeg ikke skal få influensa og slikt.
  • Chipet eller merket, og det står i boken min at jeg er det, men det husker jeg ikke noe av.
  • Sterilisert, har scannet stompen i kopimaskinen to dager på rad nettopp, der er ikke vokst ut nye nøtter.
  • Selvsagt melde meg på PenePuse-showet før fristen.
  • Ordne burpynt, det høres spennende ut.

forberedelse3 forberedelser1

Så må må pusongepelsen bades, flere dager for PenePus-showet. Det går i grunn ganske greit, for jeg vet jo at om det blir skikkelig vått, kan jeg bare svømme i vei, har jo tatt svømmeknappen mange ganger.

forberedels4 forberdelse5 forberdelse6  forberdelse 8forberdelse7

Nå kommer sannheten fram, jeg er en skikkelig slank atletpus, med alt for mye pels. For alt vannet ødelegger hele pelsen min og alt bare henger og slenger. Men så vet jeg at etter mye tørkearbeid så blir den like fin igjen, og mye lettere å holde ren etter jeg har vært i tigerskogen en tur…bare å riste litt på kroppen så ramler alt rusket av min nyvaskete pels, og det er mer enn hva man kan si om nabokattens sjuskete strihårete bust, han ligner mer på en skobørste, pen skobørste.

forberdelse9

Jeg tørkes og gnikkes etter alle regler, omtrent som en skikkelig spabehandling en pusonge som meg verdig. Helt Konge!

Men jeg tar den siste finpussen selv, så jeg er sikker på at alle hårene ligger riktig vei og på riktig plass.

forberdelse10

Og det er nå jeg oppdager att KATTAstrofen er skjedd, dem har krøllet barten min og bøyd den feil vei! hvordan blir det nå å gå på PenePuse-show, er det en egen klasse for bøyde barter?

forberdelse11

God helg!

…en litt bekymret Jesperpus

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR