1097 venner

Amaryllis

Fra / From: Sweden

Amaryllis är en norsk skogkatt. Hon är skönheten (internationell champion) som flyttade till oss och blev odjuret (iallafall för mössen)😻. Hon är världens snällaste och gosigaste katt. Som ska vara med mitt i allt.

Fenja Nala den 2

Fra / From: Norge

Fenja Nala den 2, kom til oss første januar og er adoptert fra dyrebeskyttelsen. Hun er herlig frøken med masse energi og veldig glad i mat. All slags mat og annet som ser fristende ut (må bare smakes på.) Veldig leken og kosete. Og vi er stor fan av Jesper og Kasper pus

Elsa

Fra / From: Norge

Elsa er ca 10 år og jeg ble hennes slave for noen år siden. Hun hadde jo et liv før meg, og det viste seg etterhvert at hun hadde kreft i begge ørene og måtte fjerne dem i desember. Nå har de grodd fint, og hun klarer seg ikke bra uten.

Buddha

Fra / From: Norge

Sjefsmedlem nr.1 i Jesper og Kaspers Fanklubb "Poteklasken".

Suki

Fra / From: Norge

Sjefsmedlem nr. 1,5 i Jesper og Kaspers Fanklubb "Poteklasken".

Fluffy, Otto og Molly!

Fra / From: Norge

Her er Molly, flerfarget. Otto, korthåret og Fluffy( navnet sier sitt) Otto og Fluffy er søster og bror, og Molly er barnet til Fluffy. Vi elsker å gjøre rampestreker, men det beste er å ligge i senga til matmor om natt!??

Lumos

Fra / From: Norge

Lumos Gyldeprinz er en nydelig katt, er mye ute her vi bor på Vålerenga. Glad i mat, liker å fange mus når vi er på tur i skogen.

Lumos Gyldeprinz

Fra / From: Norge

Rar liten katt

Plumbo

Fra / From: Norge

Jeg er en 8 mnd gammel hann katt fra Vadsø ,som er litt svart og litt brun og hvit på potene og under magen,jeg har har bodd i mitt nye hjæm i bare 4 dager og jeg har det kjæmpe fint ??jeg er veldig kosete og ekstremt leken og en liten ramp ?? Og da matfar kommet hjæm fra jobb så vil jeg ha våtfor og godis og det for jeg så han tar vældig godt vare på meg og om natta sover jeg ved siden av han i sænga ??

Ask

Fra / From: Norge

Sort langhåret huskatt. 8mnd.