Bursdag med Eukanubamus og skikkelig pakke.

Ja tenk at nå har lillebror fylt hele 1 helt år.
18. oktober var det ett år siden Kasper, mammaen og søskene hans ble fanget i felle ganske langt sør for mitt territorie.

Her kan du lese om mamma til Kasper, Mirakel og søskene:
Nytt år og nye muligheter
og her: 
når jeg fortalte dere at jeg var blitt storebror
 

Siden vi ikke vet akkurat når Kasper er født, så synes vi de dagene dyrebeskyttelsen jobbet for fullt for å fange inn denne lille kattefamilien er verd å markere.
En liten heder til dere som jobber for å redde inn hjemløse katter.

Dermed ble 18 oktober, den dagen da Kasper og familien hans fikk ett nytt liv. 
-.uten dere hadde vi aldri blitt kjent med Kasper,
– uten dere hadde vi aldri kunne hatt Kasper som vårt familiemedlem
– uten dere hadde Kasper kanskje aldri overlevd sin første vinter.
– uten dere hadde Kasper måtte gjennom mange lidelser, sykdom, kulde og sult som hjemløs
– uten dere hadde ikke Kasper blitt kastrert, å dermed bidratt til at det ble født flere hjemløse kattunger
– dere gjør en fantastisk jobb for alle hjemløse katter!
Har  du katt, har du ansvart. Hold katten inne/under oppsyn til den er kastrert, – ikke bidra til flere hjemløse katter.

Og 1 års dagen må jo feires, som en ekte storebror, har jeg kjøpt verdens største bursdagsgave til lillebror. Har gledet meg til denne altså, helt purrfekt for en aktiv liten tass.
Lille Kasper ble skikkelig liten ved siden av pakken sin. ordentlig lillebror. Han har jo aldri opplevd bursdag før og var helt sikkert på at det var en pakke til lagret sitt, men denne gangen var det til selveste lagerassistenten selv.

Forunderlig sak synes Kasper, skikkelig giga pakke, og han mjauet flere ganger at det måtte være ei skikkelig monstermus, for det hadde han ønsket seg helt siden det var sommer. Ei mus som var så stor at den ikke kom seg under kjøkkenbenken iallefall.

Oppi esken rotet han seg vei nedover mot botn, snuste og klorte i vei for å finne ut hva alt dette var for noe merkelige greier

Kasper skjønte ikke noe som helst av denne pakken, ikke en eneste mus. og det var jo det eneste han hadde ønsket seg.
Mens jeg satt oppe på kjøkkenbenken og bivånet hele oppakkingen.
Hvor er musen? mjauet Kasper. Her er jo bare bilder av hunder, er det kanskje oppblåsbare hunder? bare for at jeg liksom skal bli vant til å være sammen med hund? lurte Kasper på

Kasper var helt overbevist at jeg hadde laget en tullepakke til han, men her var det bare å hoppe ned fra benken, og montere opp gaven hans, og ta en aldeles så liten demostrasjon.
Her har jeg nemlig en plan om å få trimmet lillebror om kveldene, så jeg får ta skjønnhetssøvnen min i fred og ro. Dette må bare bli en suksess. En trimmet lillebror, må bli sliten og sovne til slutt han også, hele natten igjennom!

Kasper synes det var fine kloremøbler, og satte i gang å kvesse klørne på de nye hindrene. Det ene etter det andre hindret lå veltet rundt om. Mens jeg prøvde å mjaue forklarende at han skulle hoppe, hoppe, hoppe,hoppe og løpe, løpe, løpe og løpe til han ikke klarer mer. Helst så mye at han må løftes i seng etterpå.

Her tror jeg det trengs mye trening og instruksjon gitt…..

Filmsnutt:

FVdu9dBJ3Ag

Den instruksjonen tror jeg at vi trenger mere en ett øyeblikk på, så vi tar det en annen dag.

Etter pakke er det jo kake, krem og slikt. 
Men Kasper er ingen kakespiser, han spiser jo stort sett bare eukanubaforet sitt, og litt mus. Noen ganger litt fisk og noen få typer våtfor om han er skikkelig sulten.
Så her var det ingen vits å diske opp med stivpisket krem til fri bespisning.
Så jeg lovet at det skulle bli servert mus på bursdagens hans, og han klarte ikke å sitte musestille i mer enn max 2 sekunder, skikkelig spent på serveringen.

Så fikk han det beste han vet på bursdagen sin, Euanubamus. Og selvsagt 1. lys i fisken.

Som enhver bursdagspus, kunne han få lov å ønske seg en hemmelig ting, og å blåse ut lyset sitt.
Men vi hadde glemt å vise han hva det vil si å blåse ut lyset, så han sendte i vei en skikkelig nys og slokna hele lyset så fort at ingen fikk med seg hele seansen. 
Så i morra kommer nok det hemmelig ønsket hans til å gå i oppfyllelse.
Er vel ikke så vanskelig å gjette seg til hvilken mus han kommer til å fange.


Siden kattaratsien  ikke hadde fått tatt 100vis av bilder ennå, ble det lys i lyset, mens Kasper synes det var bare tull å varme opp eukanubamusa på nytt, ikke var det kaldt inne og han slukte den i seg uansett tempratur. Her er det ikke snakk om medium stekt musefile, her slukes alt som det er.


Så lyset ble slukket og Kasper fikk hive seg over bursdagsmåltidet sitt, med største fornøyelse.

Gratulere med dagen du hadde Kasper, hele 1 år, eller 15 menneskeår. Velkommen inn i ditt 2. leve år – måtte det bli rikt på opplevelser.

Mjau fra Jesperpus, din storebror.

2 kommentarer på “Bursdag med Eukanubamus og skikkelig pakke.”

  1. Tor Arne Tangen

    Hei på dere puser! Pelle, Frida og Tiger satt som tente lys,,ha,,ha,, den var god- og så på bursdagsbildene til Kasper. Det var mye som fristet kan pusene fortelle. De syntes Kasper hadde en fantastisk dag med så flotte gaver. Storebror Jesper tenker da på alt 🙂 Vi ønsker dere en god helg, pusekos fra Pelle, Tiger og Frida

  2. Anne Marie Pedersen

    Dejlige lille Kasper🐾🐾🐾🐾

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR